BETPAS518 CASİNO ŞİRKETLERİ

Betpas Giriş

Mohamed, akit a Galatasaray felvett a keretbe azzal a lehetőséggel, hogy félidőben vásároljon az egyiptomi Zamalek klubtól, fél szezonban remek teljesítményével jelölte meg a Szuper Ligát.

A Galatasaray-ben 17 mérkőzésen játszó Mostafa Mohamed 9 gólt szerzett és felhívta magára a figyelmet

GALATASARAY 4 milliót kaphat

A sárga vörösek 2 millió dollárt adtak a Zamaleknek 1 éves bérleti díjként. Ha a Galatasaray meg akarja szerezni Mostafa Mohamed ajánlását, további 4 millió dollárt kell fizetnie az egyiptomi klubnak.

Nagy vallomás érkezett Zamalek Mostafa Mohamed volt menedzserétől, aki azon nevek közé tartozik, akik a rajongók szeretetévé váltak a Galatasaray-ben szerzett góljaival és küzdelmével.

„HIBÁT TALÁLKOZTUNK azzal, hogy MOHAMEDET adtunk

Hamada Anwar, a Zamalek korábbi igazgatósági tagja elismerte, hogy nagy hibát követtek el, amikor eladták Mostafa Mohamedet a Galatasaray-nak.

Betpas Kayıt

Anwar, miközben az Al-Youm Stadion nevű programban nagyon szembeszökő állításokat fogalmazott meg Mostafa Mohamed Galatasaray-ra történő átigazolásáról, szintén bejelentette a hatalmas átigazolási ajánlatot a Galatasaray-nak.

„ZAMALEK VESZTES FÉL volt”

Hamada Anwar, “Zamalek hibát követett el, amikor eladta Mostafa Mohamedet a Galatasaray Clubnak. A Zamalek klub veszített ebben az átigazolásban.”

Anwar szerint “Zamalek Mostafa Mohamedet képző klubként veszítettek ebben az átigazolási folyamatban, míg az őt átigazoló Galatasaray nagy eredményeket ért el.” .

„A KLUBOK 20 MILLIÓT KÍNÁLNAK”

Vallván, hogy hibát követtek el, amikor eladták Mostafa Mohamedet a Galatasaraynak, Hamada Anwar bejelentette azt is, hogy Európa óriási klubjai érdeklődnek Mostafa iránt.

Anwar elmondta “Hogyan adhatnánk el a Mostafát a Galatasaray-nak csak 6 millió dollárért. Jelenleg vannak olyan európai klubok, amelyek 20 millió dollárt kínálnak a Mostafa Mohamedért.” .

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

1 Comment on BETPAS518 CASİNO ŞİRKETLERİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*