BETPAS518 CANLI BAHİS İZLE

Betpas Giriş

A Beşiktaş, a Galatasaray és a válogatottunk korábbi edzője, Mircea Lucescu úgy döntött, hogy a kijevi Dynamo-ban marad, ahol nagyon sikeres szezont hagyott maga után.

Lucescu és a kijevi Dynamo elnöke, Ihor Surkis megállapodtak szerződésének meghosszabbításában.

A hivatalos nyilatkozatban elhangzott, hogy 2023-ig megállapodás született. Lucescu minden trófeában győzött, amelyet a Dynamo Kiev ellen játszott ebben a szezonban. A bajnoki bajnokság mellett megnyerte az Ukrán Kupát és az Ukrán Szuperkupát is.

Betpas Kayıt

“SEM KÉTSZERELNI, HOGY HOZ HOZZÁJÁRUL”

Bízunk Mircea Lucescuban és fejlesztési stratégiájában. Mircea Lucescu nemcsak győztes edző, hanem szakértő, aki játékosokat fejleszt és átalakítja klubunkat. Remélem, hogy a következő két év egy új fejezet kezdete. Nagyon fontosak vagyunk örülök, hogy Lucescu ilyen értelemben része lesz a Dynamo történelmének. Egy év alatt klubunk nagy lépést tett előre. Reméljük, hogy ez a fejlődés folytatódik. Reméljük, hogy ez a döntés, amelyet az egy évvel ezelőtti helyes választás után hoztunk meg, szintén járuljon hozzá a Dinamóhoz. Nincsenek kétségeink. “ mondta.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

2 Comments on BETPAS518 CANLI BAHİS İZLE

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*