BETPAS518 BAHİS SİTE ADRESLERİ

Betpas Giriş

Galatasaray, care se află la 6 puncte în detrimentul liderului Beșiktaș, la 3 săptămâni de finalizare în Superliga și va găzdui echipa alb-negru în weekend, nu este considerat nici un alt rezultat decât o victorie.

Continuând pregătirile pentru meciul de derby de la Florya Metin Oktay Facilities, echipa galben-roșie trebuie să câștige cu siguranță acest meci pentru a-și menține șansa pentru campionat și Liga Campionilor.

Galatasaray, chiar dacă este o mică bucată de speranță, va apărea în fața lui Beșiktaș pe 8 mai pentru a o continua.

„OBȚINE TREI DIFERENȚI”

Betpas Kayıt

Conform știrilor lui Milliyet; Cim-Bom, care a vrut să vindece rănile a două înfrângeri diferite în primul meci, a păstrat logica „să fie 1-0, să fie a noastră” .

Antrenorul Fatih Terim nu vrea să ignore campionatul înainte să rămână fără noroc din punct de vedere matematic.

NECESAR PENTRU CAMPIONAT

Dacă Galatasaray obține aceleași puncte ca și Beșiktaș, media va fi verificată, iar Beșiktaș a câștigat cu 2-0 în meciul disputat în prima jumătate a ligii, iar echipa alb-negru este înaintea lui Galatasaray în media generală.

În acest caz, Galatasaray trebuie să-și învingă adversarul cu 3 scoruri diferite pentru campionat.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*