BETPAS517 CASİNO

Betpas Giriş

Alexander Sörloth, aki a Trabzonspor csapatából a német lipcsei csapatba került, nem tudta megmutatni a kívánt teljesítményt a csapatban.

Azok a burgundi-kékek, akik át akarják adni korábbi játékosukat, Jesse Marsch, a lipcsei új edző döntése alapján cselekednek. Beşiktaşban a norvég csatárt és a török ​​Fenerbahçe-t akarja.

Sörloth számára nemcsak Trabzonspor vár lesben, állítólag Beşiktaş és Fenerbahçe is szerepel a pályán. De a norvég sztár szerződésében szereplő záradék teljesen bordó-kék csapattá változtatja a mutatót.

Betpas Kayıt

A PRIORITÁS TRABZONSPORBAN VAN

A Sörlothért kötött és a Lipcse felé tartó, 11 millió eurót kereső Bordeaux-Blues-nak szóló megállapodásban a Trabzonspornak joga van átutalás esetén először Törökországba történő bonservice-jével . / p>

ÜZLETVÁLTOZÁSOK BÉRLET ESETÉN

Nincs előírás, hogy a 25 éves norvég csatár törökországi klubot akarjon felvenni. Ha Lipcse elfogadja a bérleti javaslatot, akkor az utolsó szó Sörlothra marad.

A Fanatik hírei szerint ha Sörloth elfogadja az ajánlatot, kölcsönben a Trabzonsportól eltérő csapatban is játszhat.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

2 Comments on BETPAS517 CASİNO

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*