BETPAS512 BAHİSLE ANINDA KAZAN

Betpas Giriş

Abdülkadir Ömür, azon két játékos egyike, akit meghívtak az A nemzeti csapat EURO 2020 jelölt csapatába, Uğurcan Çakır kapussal együtt Trabzonsporban, megosztotta örömét.

A 21 éves futballista, aki hosszú sérülés után megkapta az ingét és a bajnokság utolsó két meccsén 11-es lett, megkapta azt a többletmunkát, amelyet a kezelési időszak alatt végzett.

Betpas Kayıt

Abdülkadir, aki a nevét látta Şenol Güneş, a válogatott edzője által meghirdetett jelölt csapatban, átélte a kettős ünnep örömét. Osztozva az érzéseitől, a bordó-kék futballista azt mondta:

“A legjobbakat fogom megtenni”

“Sérülési időszakomban a legnagyobb célom az volt, hogy minél hamarabb visszatérjek a pályára. De a legnagyobb álmom az Európa-bajnokságon való szereplés volt. Most nem tudom leírni a boldogságomat. Dolgozni fogok méltó legyen a tanáromhoz, aki meghívott oda, és mindenkihez, aki hisz bennem. “

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

2 Comments on BETPAS512 BAHİSLE ANINDA KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*