BETPAS510 BONUSU İYİ FİRMA

Betpas Giriş

A francia első labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 34. hetében a Lille idegenben 3-2-re verte az Olympique Lyont, Burak Yılmaz válogatott labdarúgó góljával.

A játék első felében a hazaiak 2-0-ra mentek Slimanival a 20. percben, Fonte öngólja pedig a 35. percben.

ELSŐ CÉL ELSŐ FÉL

45 + 1 Lille-ben. A percenként színpadra lépő Burak Yilmaz összehozta a bőr fürtjeit a hálókkal, és a különbség 1: 1-2-re csökkent.

A mérkőzés 60. percében David döntetlen gólt kapott: 2-2.

SEGÍTSÉG YUSUF, GOL BURAK

Burak Yilmaz Yusuf Yazici 85. percében szerzett góljával megszerezte a győzelmet Lille számára: 2-3.

Betpas Kayıt

A mérkőzést 3-2-es győzelemmel hagyva Lille megőrizte vezetését, 73-ra növelve a pontszámát. A Lyonnak viszont 67 pontja volt. Burak Yılmaz és Yusuf Yazıcı nemzeti labdarúgók fontos szerepet játszottak a Lille-csapat győzelmében.

Míg a nemzeti futballisták, Burak Yılmaz és Zeki Çelik, akik Lille-ben játszottak, 90 percig a pályán maradtak, Yusuf Yazıcı a 80. percben lépett pályára.

A MATCH BURAK YILMAZ FÉRFI
Míg Burak Yılmaz góljaival nyomot hagyott a játékban, a király győzelmét hozó gólt török ​​zászlókkal jelentették be a klub Twitter-fiókjában.

A FRANCIAORSZÁGOK NEM NÉGYEK

Noha a bejegyzés sok lájkot kapott, sok francia kényelmetlenül érezte magát ez a bejegyzés miatt.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

9 Comments on BETPAS510 BONUSU İYİ FİRMA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*