BETPAS509 YÜKSEK ORAN SUNAN SİTELER

Betpas Giriş

Au fost anunțate sancțiuni împotriva cluburilor de fotbal care au anunțat că vor lansa proiectul Superliga Europeană pe motiv că vor obține suficiente profituri excelente din partea organizațiilor FIFA și UEFA.
ANGAJAMENTUL ANGAJAMENTULUI PENTRU CLUBURILE PLECĂTOARELE PROIECTULUI

Într-o declarație a Asociației Asociațiilor Europene de Fotbal, s-a declarat că a fost semnat un memorandum cu Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham, Milano, Inter și Atletico Madrid, confirmându-și angajamentul față de turneele de club UEFA. .

5 procente din veniturile din turneu vor fi luate în considerare

În consecință, aceste cluburi recunosc că încercarea Superliga Europeană a fost o greșeală și își cer scuze, 5% din veniturile pe care le vor câștiga din turneele UEFA într-un sezon vor fi confiscate.

SANCȚIUNE PÂNĂ LA 150 MILIOANE EUR

Cluburile care promit să rămână loiale UEFA și organizațiile vor plăti 100 de milioane de euro dacă participă la un turneu similar și 50 de milioane de euro dacă încalcă angajamentele.

15 MILIOANE DE DONAȚII ACORDATE PROIECTELOR TINERETI

Betpas Kayıt

Cele nouă cluburi, care vor lua măsurile necesare pentru a rupe toate legăturile oficiale cu formarea Superligei Europene, vor dona în total 15 milioane de euro pentru a fi cheltuite pentru proiecte de tineret din Europa. Veniturile confiscate ale cluburilor vor fi utilizate în același scop.

REAL, BARCA ȘI JUVE EXPEDIATE PENTRU DISCIPLINĂ

Cluburile Real Madrid, Barcelona și Juventus care nu își anunță plecarea vor fi trimise imediat către consiliile disciplinare ale UEFA.

CEFERİN: „VOM ÎNGRIJI CU ACESTE CLUBURI MAI TÂRZIU”

În declarație, președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat: „Niciuna dintre aceste amenzi nu va fi deținută de UEFA. Se vor face investiții în fotbalul pentru tineret în Europa. Nouă cluburi și-au dat seama de greșeala lor și au luat măsuri pentru a-și arăta angajamentul fotbalului european. Dar același lucru se presupune că nu se poate spune pentru cluburile care rămân în Superliga. UEFA se va ocupa de aceste cluburi mai târziu. ” evaluat.

VISELE SUPERLIGII EUROPENE ÎNCURĂ

Arsenalul Angliei, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham, Milano, Inter și Juventus din Italia, cluburile spaniole Atletico Madrid, Barcelona și Real Madrid, Superliga Europeană cu declarația lor comună din noaptea de 19 aprilie a anunțat că au decis să stabilească.

După reacția puternică a UEFA, FIFA, federațiilor și fanilor țării, cluburile, cu excepția Real Madrid, Barcelona și Juventus, au anunțat că s-au retras din inițiativă.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

5 Comments on BETPAS509 YÜKSEK ORAN SUNAN SİTELER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*