BETPAS509 BAHİS YAPILIR MI

Betpas Giriş

A Real Madrid Club bejelentette, hogy a jelenlegi elnököt, Florentino Perezt jelentették be új elnöknek anélkül, hogy átment volna a választásokon, mivel ő volt az egyetlen tag, aki bemutatta jelöltségét az elnökválasztáson.

AJÁNLATBAN 2025-ig

A klub nyilatkozatában megállapították, hogy Florentino Perezt a klub elnökének nyilvánították, és normális körülmények között 2025-ig marad hivatalában.

A 74 éves Perez üzletembert, aki 2000-2006 óta a Real Madrid klubelnöke és 2009. június 1-je óta hatodszor választották meg a klub elnökének.

A lila-fehér klub eddig 47 trófeát nyert labdarúgásban és 21 kupát kosárlabdában, Perez elnökletével.

Betpas Kayıt

A Real Madrid történelmének egyik legfontosabb elnökeként bemutatott Perez elsődleges célja az új időszakban, a Santiago Bernabeu Stadion felújítási munkálatai, amelyek várhatóan 2022 vége felé fejeződnek be, hogy az új típusú koronavírus (Kovid-19) járvány okozta gazdasági veszteségek, és egy szezon a megszakított transzferre összpontosít.

A JÖVŐBENI ÁTADÁSI IDŐSZAK MEGKERÜL

Történelme során először 40 év után ismert, hogy a Real Madrid, amely az elmúlt nyáron nem cserélt játékosokat, Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) és Erling Haaland (Borussia Dortmund) iránt érdeklődik a következő évadban.

Másrészt bejelentették, hogy a Real Madridban fogyatékossággal küzdő Sergio Ramos Kovid-19 tesztje is pozitív volt. Raphael Varane a csapatban szintén karanténban van a Kovid-19-től.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

9 Comments on BETPAS509 BAHİS YAPILIR MI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*