BETPAS508 KAÇAK İDDAA SİTE ORANLARI

Betpas Giriş

Türker Arslan, a Galatasaray Bíróság Igazgatóságának tagja és a Döntőbizottság volt elnöke a kórházban hunyt el, ahol koronavírus miatt kezelték.

A sárga-piros klub nyilatkozatában azt mondta: “Mély szomorúsággal értesültünk Türker Arslan, klubunk igazgatósági tagjának, a TFF választottbíróságának volt elnökének halálhíréről. Board, az egyik értékes ügyvéd, akit hazánk felvetett. Részvétünket fejezzük ki rokonainknak és közösségünknek. “ kifejezéseket használtak.

Betpas Kayıt

KI TÜRKER ARSLAN?

Türker Arslan 1942. szeptember 6-án született, és a Galatasaray Gimnáziumban és az Isztambuli Egyetem Jogi Karán végzett. 1959-1964 között a Galatasaray Sportklubban sportolt atlétikai és futballengedéllyel. Sárga-vörös színű igazgatósági és anyakönyvi, valamint az igazgatósági tagként tevékenykedett.

1992 és 1997 között a Török Labdarúgó Szövetség (TFF) Döntőbizottságának alelnökeként, 1997 júniusától 2008 júniusáig pedig elnökeként dolgozott.

Arslant 2007 elején megválasztották a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS-TAS) tagjává, és ezt a feladatát 2014 végéig folytatta.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

7 Comments on BETPAS508 KAÇAK İDDAA SİTE ORANLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*