BETPAS508 3D SLOT OYUNLARI

Betpas Giriş

Başakşehir, az utolsó bajnok, akinek nehéz hetei voltak a Szuper Ligában ebben a szezonban, és küzdött a klaszterben maradásért, nagy vérveszteségeket szenvedhet a szezon végén.

Az egyik leggyakrabban elhangzott név Edin Visca. A bosnyák és hercegovinai sztár, Edin Visca, aki 2011 óta viseli Başakşehirt, a szezon végén távozhat a klubtól.

BAŞAKŞEHİR AZ ÉVAD VÉGJÉT JELÖLT

A Trabzonspor edzője, Abdullah Avcı, aki egy ideig szintén Başakşehirben dolgozott, ragaszkodott ahhoz, hogy egykori tanítványát a csapatában láthassa, és a játékos menedzserét megkeresték.

Betpas Kayıt

A 31 éves futballistához ragaszkodó Trabzonspor bekopogott a Medipol Başakşehir ajtaján. Başakşehir, aki közvetlenül elutasította a játékosnak korábban tett ajánlatokat, ezúttal a szezon végét jelezte.

A FENER is aktív

A Fanatik hírei szerint azt állították, hogy Edin Visca, amelyben a Fenerbahçe más nagy klubokban is érdekelt, az Abdullah Avcı tényező miatt közelebb van Trabzonsporhoz. A színész, aki karrierje új oldalát akarja megnyitni, szintén szívesen veszi ezt az átigazolást.

Abdullah Avcı, aki a következő szezonban a Viscát tervezi játszani a Nwakaeme-val a szárnyakon, híreket vár a vezetőségtől ehhez az átigazoláshoz.

Míg Medipol Başakşehir 33 ponttal küzdött a klaszterben maradásért, addig Edin Visca ebben a szezonban 20 mérkőzésen 5 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

10 Comments on BETPAS508 3D SLOT OYUNLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*