BETPAS507 BONUS SUNAN SİTELER

Betpas Giriş

Istanbul va găzdui din nou una dintre finalele organizațiilor UEFA.

În finala UEFA Champions League, care se va disputa pe stadionul olimpic Atatürk din Istanbul pe 29 mai, două echipe britanice vor înfrunta Manchester City și Chelsea.

FINALA BRITANICĂ DIN NOU DIN DUPĂ ANI ÎN ISTANBUL

În semifinala Ligii Campionilor disputată ieri, Manchester City a eliminat Paris Saint-Germain și a ajuns în finală, în timp ce Chelsea a fost un alt reprezentant al Marii Britanii care l-a eliminat pe Real Madrid pentru ultimul bilet la Istanbul.

MINISTRUL KASAPOĞLU: „Orașul celor mai memorabile momente te așteaptă”

Pentru lupta finală, ministrul Tineretului și Sportului, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, și-a împărtășit contul de socializare.

Ministrul Kasapoğlu a etichetat, de asemenea, conturile de socializare ale celor două echipe care vor veni la Istanbul, folosind cuvintele „Orașul celor mai de neuitat momente te așteaptă.” , în turcă și engleză.

FINALELE ORGANIZAȚIEI UEFA JOCATE ÎN ISTANBUL

Shakhtar Donetsk-Werder Bremen Finala Cupei UEFA 2009

Betpas Kayıt

Meciul, care este cel de-al 51-lea joc final din istoria Cupei UEFA, a fost disputat între Shakhtar Donetsk din Ucraina și SV Werder Bremen din Germania pe stadionul Fenerbahçe Șükrü Saracoğlu pe 20 mai 2009.

Șahtior Donețk, care a avansat cu golul pe care l-a găsit în minutele suplimentare ale meciului, al cărui timp normal s-a încheiat cu 1-1, a devenit proprietarul cupei.

Finala Supercupei UEFA Liverpool-Chelsea 2019

Două echipe britanice s-au confruntat cu Liverpool și Chelsea la Istanbul Vodafone Park.

Liverpool a câștigat Supercupa UEFA prin conturarea lui Chelsea cu 4-4 la penalty-uri în meci, al cărui timp regulat a fost 1-1, iar perioada de prelungiri s-a finalizat cu 2-2.

Finala Liverpool-Milano 2005 UEFA Champions League

A fost disputat între echipele din Anglia Liverpool și Italia din Milano pe 25 mai 2005 pe Stadionul Olimpic Atatürk din Istanbul.

După ce a pierdut cu 3-0 în prima repriză a meciului, echipa britanică Liverpool a dus meciul la prelungiri cu trei goluri în a doua repriză.

Liverpool, care și-a depășit adversarul italian cu 3-2 la lovituri de pedeapsă după două faze de prelungiri fără goluri, a dus cupa la muzeu pentru a 5-a oară în UEFA Champions League.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

13 Comments on BETPAS507 BONUS SUNAN SİTELER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*