BETPAS506 KAÇAK BAHİS ORANLARI

Betpas Giriş

Válogatottunk Şenol Güneş edzője a lett meccs előtt nyilatkozott.

Şenol Güneş elmondta, hogy a göztepei Alpaslan Öztürkot, az Altınorduból származó Enis Destant és az Antalyasporból származó Bünyamin Balcıt toborozták, és kijelentette, hogy 8 játékost sérülés és betegség miatt eltávolítottak a csapatból.

Şenol Güneş: 8 játékost eltávolítottak a keretből – WATCH

Mondván, hogy egyes játékosok a koronavírus miatt elhagyják a csapatot, Güneş azt mondta: “A 10 lépésből az első 2 lépést megtettük, előny, hogy a nehéz 2 mérkőzésen jól kijöttünk. Szeretnénk könnyedén nyerhetünk, többféleképpen is nyerhetünk, de a győzelem nagyrészt fontos. Néhány játékos elhagy minket. Egészségügyi problémái vannak. Mindannyian szeretnének játszani, ez szép, de néha váratlan események történhetnek. A legjobbakkal leszünk a pályán csapat nyerni. Meg kell győznünk Lettországot. A célunk egyértelmű, az álmunk tiszta. Látjuk, hogy az elvárások egyre növekszenek. mondta.

“FEJET FOGJUK”

Betpas Kayıt

Megállapítva, hogy Lettország kemény, a tapasztalt tanár megérintette azokat a meccseket, amelyeket korábban Lettországgal játszottunk. Aznap kudarcot vallottunk. Meglepő eredményeket értünk el abban az időben, rendkívüli körülmények között játszottunk Rendkívüli körülmények között játszottunk, ez egy jégpálya volt. Több mint fél órán át küzdöttünk egy görcsös küzdelemmel. Az első játék 1-0-s eredménye csalódást okozó és demoralizáló volt. A másodikban 2 gólt kaptak kevés támadással meccs. Az európai országok nehézsége nehéz lehet. Figyelembe véve a keménységet, Holland lágyabb, Norvégia nehezebb, keményebben vártunk, nem tudtuk megmutatni. Lenyűgözhet minket, mint egy csapat, aki megpróbál játszani. Készülünk rájuk Kihívjuk a rúgásokat, tiszteletben tartjuk a játékvezető döntését, jól fogjuk végezni a dolgunkat. Azt hiszem, mi leszünk. ” beszélt.

“Különbség várható a papíron”

Mondván, hogy nehéz meccs lesz a várakozásokkal ellentétben, “Nehéz meccs lesz. Olyan mérkőzést játszol, hogy papíron a kedvenced vagy, várhatóan előbb 3 pontot hozhat, egy olyan csapat, amely nem szakít a játék fegyelmével. Ellenfelünk egy olyan csapat, amely makacsul, türelmesen bezárja a középpontot és ezzel a játéktervvel játszik. Ha Lettországba, Gibraltárba és Montenegróba adunk bármilyen veszteség, 1 pont előnyt jelent az ellenfelekkel szemben.
3 ÚJ JÁTÉKOS VÉGZETT A CSAPATBA

Mondván, hogy 3 új játékos került fel, Şenol Güneş azt mondta: “Ma 8 olyan játékos van, aki nincs köztünk, 8 játékos nincs a csapatban. 3-at adunk hozzá játékosok. Az egyik az Alparslan, az egyik az Antalyaspori Bünyamin és az Enis. Altınordulu. Ezt rendkívüli körülmények között tesszük. ” adta az üzenetet.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

16 Comments on BETPAS506 KAÇAK BAHİS ORANLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*