BETPAS506 CANLI CASİNO

Betpas Giriş

A Trabzonspor, amelynek a Szuper Liga 36. hetében adott otthont, 1-1-es döntetlent játszott a Galatasarayval, Fatih Terim edző nyilatkozott a meccs után.

“EGYEDI HIBÁK ELLEN SZOLGÁLUNK

Tapasztalt technikus, aki azt mondta, hogy dühös, mert nem tudtak nyerni. “Galatasarayként nagyobb nyomásnak és eredményesebbnek kell lennünk a hazai pályán. Ezt nem tudtuk megtenni az első félidőben. Az ellenfél jobban játszott. Ezt el kell fogadnunk. A második félidőben vettük fel a lendületet. Ismét egyéni hibából lőttünk gólt. Pszichológiai “újra” érzést is adott a játékosnak. Martin visszaad a Sivas meccsen, gólt hódít. Saracchi dobja a koronát a Rizespor meccsen, mi Luyindamával szerezünk gólt. Ez nem elég. Emre passzol vissza, és gólokat szerzünk. Csapatként, amely folyamatosan egyéni hibákat követ el és büntetést kap, pszichésen befolyásolja a játékosokat. Azt mondják újra vagy újra vereséget szenvedünk. Dühösek. 3-5 percig sokkolták őket. Lehet, hogy 11 lövés van a második félidőben, de többet kellene produkálnunk. Olyan csapatnak kell lennünk, amely jön, produkál, talál Nem számít, mit játszik az ellenfél. nem akartunk semmi extrát. Érdekes célunk volt abban a pillanatban, amikor ezt megtettük. Nem a megfelelő helyen állni, nem a megfelelő pozíciót elfoglalni, és Luyindama is játszott az ellenféllel szemben, mi pedig a kritikus időben lemaradtunk. Innen kell tanulnunk. Meglátjuk, hogy ez az 1 pont hogyan tér vissza hozzánk. Néha van 1 pont ilyen helyeken, amelyek nagyon másnak bizonyulnak. Remélem. Idén kiderült, hogy rengeteg problémánk van, amelyeket nem tudunk megosztani a külsővel. Míg az egyik jó, a másik nyomorék. A kijövő játékosoknak is helyesen kell játszaniuk a játékot, és a legjobb módon kell játszaniuk az évek óta játszott játékot. Sajnos ma nem ez történt. Munkánk folytatódik, nincs más teendő. “ használta a kifejezéseket.

Betpas Kayıt

“6 hét 18 pontot jelent”

Hangsúlyozva, hogy 6 hét alatt 18 pontot lehet szerezni, a kifejezés, “” Barátok, sebezhető lehet. Nem foglalkozunk apróságokkal. Kívülről. El kell fogadnom. Sérülések, büntetések. I most büntettek, sárga lap. Oldalt mentünk. Elmentünk a pályára. Sok minden történik velünk. Hadd mondjak egy példát. Yedlint szabálytalankodtak, még mindig nem játszik. Sárga lap. Folytassa, mintha semmi sem 10-11 mérkőzést játszottunk 10 emberrel. és ez kint problémává válik. Megoldjuk, természetesen megoldjuk, megpróbáljuk megoldani. Ha Isten akarja, akkor a legjobb módon folytatjuk. 6 van hét, nem kevesebb jég. A 6 hét 18 pontot jelent. Várni fogunk az ellenfelek elvesztésére. Can. amúgy ennek a bajnokságnak a szépsége Törökország. ” mondta.

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

9 Comments on BETPAS506 CANLI CASİNO

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*