BETPAS505 TEK MAÇLA KAZAN

Betpas Giriş

Zlatan Ibrahimovic, som återvände till svenska landslaget vid 39 års ålder, berättade om sitt beslut.

“JAG KAN FORTSATT NINJA-RÖRELSER PÅ FÄLTET”

Ibrahimovic, “Jag försöker bidra när jag spelar. Jag försöker reflektera mina färdigheter på planen. Jag planerar inte innan matchen. Allt jag gör är improviserat. Jag kan fortfarande göra ninja-rörelser på fält. Även om jag är 39 år … “ sa.

“JAG MISSER DETTA KÄNNER MYCKET”

Ibrahimovic beskrev sin återkomst till svenska landslaget och sa: “Jag saknade den här känslan mycket. Det svenska folket, deras fans … För när jag spelade för sista gången var arenan helt full och stämningen var väldigt bra. Jag är fortfarande glad, stolt. fylld och jag försökte göra mitt bästa. “ använde uttrycken.

Betpas Kayıt

“DET VAR VIKTIGT ATT VINNA”

På tal om matchen slog de Georgien 1-0, sa Ibrahimovic: “Matchen var inte lätt alls. Vi var inte så farliga som vi borde ha varit. Vi var tillsammans i 2-3 dagar och vi spelade omedelbart. Det var viktigt att vi vann. Minuter blir vi bättre. ” Han fortsatte med att säga .

“JAG HAR INGA MÅL I WORLD CUP FINALS”

På frågan om jag skulle spela eller spela i VM sa den svenska stjärnan, Jag gjorde inga mål i VM-finalen och det här var mitt hjärta. Jag vill leva det. Den statistiken kan inte stanna vid noll. ” Han avslutade sitt tal med att säga .

About BETPAS KAYIT
betpas kayıt sonrası %100 Yatırım bonusu kazanabileceğiniz bir site. betpas giriş yaptıktan sonra kolay para yatırma işleminin ardında bahis yaparak kazanç sağlamaya başlayabileceğiniz bir firma.

7 Comments on BETPAS505 TEK MAÇLA KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*